De winkel is gesloten van 31 juli tot 16 augustus.
Vanaf 17 augustus staan we opnieuw voor u klaar met de nieuwe collectie!
We wensen u een fijne vakantie!

Orthopedie

(sport-)steunzolen en
(semi-)orthopedische schoenen

De winkel is gesloten van zaterdag 10 tot en met zaterdag 17 februari 2024. Vanaf dinsdag 20 februari staan we opnieuw voor u klaar met de nieuwe collectie!

COMFORT DANKZIJ TRADITIE, VAKMANSCHAP, MAATWERK

Bij Schoenen – Orthopedie Van Aken werden al schoenen gemaakt toen er nog geen industriële schoenfabrieken bestonden. Oorspronkelijk werden volledige collecties binnenshuis geproduceerd. Bij de komst van de schoenfabrieken, verschoof de aandacht meer naar maatwerk en orthopedische schoenen en (sport)steunzolen.

Alle steunzolen en orthopedische schoenen worden in ons eigen atelier vervaardigd. Op basis van een correcte maatname door middel van wasplaatjes, blauwdruk, gips en schuimbakjes willen we de beste ondersteuning voor uw voet garanderen. Ook voor aanpassingen aan confectieschoenen kan u bij ons terecht.

Voor het aanmeten van steunzolen en orthopedische schoenen op maat, werken we op afspraak.
Gelieve ons te contacteren via 014 41 11 12, info@schoenenvanaken.be of online een afspraak te maken via de knop hieronder

(SPORT)STEUNZOLEN

Steunzolen worden steeds gemaakt op basis van een blauwdruk en afdruk in een schuimbakje of met behulp van een wasplaatje. Het materiaal waarin de zool gemaakt wordt, varieert in functie van het gebruik (sport, staand werk…) en de aandoening.

SEMI-ORTHOPEDISCHE SCHOENEN

Semi-orthopedische schoenen zijn confectie schoenen met een aangepaste leest, een aangepast materiaal en ruimte voor een steunzool. In functie van de problematiek en de aanbevelingen van uw arts kunnen we doorgaans meerdere modellen aanbieden.

ORTHOPEDISCHE SCHOENEN

Onze orthopedische schoenen worden volledig op maat van de klant gemaakt. We bieden een grote keuze qua model, snit en materiaal voor orthopedische schoenen zodat in samenspraak met de klant een perfecte oplossing gerealiseerd wordt.

Contact

Wij staan u graag te woord voor alle vragen en informatie